معیشت،درمان، عدم امنیت شغلی عمده ترین معضلات جامعه کارگری است

دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان گفت: امروز عدم امنیت شغلی ،نبود امکانات کافی برای درمان و مشکلات معیشتی عمده ترین معضلاتی هستند که جامعه کارگری با آن دست به گریبان است.
کارگر

به گزارش کیان آنلاین ، حسن ایزدی دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان در مراسم گرامیداشت روز تامین اجتماعی که در خانه کارگر گیلان برگزار شد با اشاره به مشکلات جامعه کارگری گفت: امروز عدم امنیت شغلی ،نبود امکانات کافی برای درمان و مشکلات معیشتی عمده ترین معضلاتی هستند که جامعه کارگری با آن دست به گریبان است.

دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان در ادامه با اشاره به اینکه عدم تناسب حقوق بازنشستگان با تورم ۴۸ درصدی اظهار داشت: با توجه به سقف تورم در کشف و رشد فزاینده ی کالاهای اساسی این حقوق کفاف زندگی کارگران بازنشسته را نمی دهد و سفره بازنشستگان هر روز کوچک و کوچک تر میشود و با توجه به روند رو به رشد قیمت ها و تورم سرسام آوری که در کشور وجود دارد معیشت بازنشستگان و کارگران با معضل جدی روبروست.

وی در ادامه گفت؛ هزینه های درمان و بهداشت نیز برای بازنشستگان و کارگران بسیار گران است .

ایزدی با بیان مطلب فوق افزود؛ داشتن یک بیمارستان تامین اجتماعی در سطح استان کفاف نیاز درمانی کارگران را نمی دهد و لازم است مسولان تامین اجتماعی کشور نسبت به افزایش تعداد بیمارستان های تامین اجتماعی در استان اقدام کنند.

ایزدی در ادامه ضمن قدردانی از دکتر ابراهیمی مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان و عملکرد خوب پرسنل بیمارستان حضرت رسول اکرم ص رشت افزود؛ دکتر ابراهیمی در همبن مدت کوتاه که به سمت مدیریت درمان استان گیلان منصوب شده اند خدمات شایسته و قابل قبولی را به جامعه کارگری ارائه داده اند و ما از عملکرد ایشان رضایت داریم اما خواسته ما این است که تعداد بیمارستان های تامین اجتماعی با توجه به جمعیت بالای کارگری استان افزایش پیدا کند.

 

ایزدی در ادامه خواستار برقراری امنیت شغلی برای کارگران شد و افزود: در حال حاضر عدم امنیت شغلی معضلی برای کارگران شا غل شده است و خواسته ما این است که امنیت شغلی به جامعه کارگری برگردانده شود.

 

در ادامه دکتر حسین ابراهیمی مدیر درمان تامین اجتماعی استان گیلان ضمن تشریح خدمات درمانی که سازمان تامین اجتماعی به مردم و بیمه شدگان ارائه میدهد اظهار داشت؛ تامین اجتماعی در استان گیلان به بیش از یک میلیون و سیصد هزار بیمه شده تامین اجتماعی از جمله طلاب، خدمات ارائه میدهد.خدمات درمانی که تامین اجتماعی به مردم و بیمه شدگان ارائه میدهد قابل رقابت و ارزانتر از بخش خصوصی است لذا بخش درمان تامین اجتماعی فرصتی است تا مردم به ویژه طلاب از این خدمات با کیفیت و ارزان بهره مند گردند.

 

در ادامه غلامرضا خوالگر مشاور ریاست کانون شورای اسلامی کار و فعال کارگری حقوق بازنشستگان را در مقایسه با تورم کنونی ناچیز دانست و افزود ؛ سازمان تامین اجتماعی با داشتن ۱۶۶ شرکت در قالب شستا درآمدهای زیادی دارد اما سهم بازنشستگان و کارگران از این درآمد صفر است و تامین اجتماعی با حقوقی که به کارگران می پردازد،این حقوق هزینه یکماه معیشت بازنشستگان را پوشش نمی دهد و بازنشستگان از نظر معیشت با مشکلات عدیده رو به رو هستند.

وی در ادامه افزود؛ دخالت و دست درازی دولتمردان به صندوق بین النسلی تامین اجتماعی، بدهی دولت به این صندوق و عدم پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی باعث شده است تا ۲۵ درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان هنوز هم در هاله ای از ابهام باقی بماند و افزایش حقوق بازنشستگان در مقایسه با تورم ۴۸ درصدی فقط ۲۷ درصد لحاظ گردد.

وی در خاتمه خواستار اجرای طرح الزام شد و افزود با اجرای این قانون کارگران و بازنشستگان مشکل درمان نخواهند داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *