به گزارش کیان آنلاین :
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان فرانسوی شکر
- روغن سرخ کردنی یه ته استکانی
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق غذا خوری پنکیک پودر
- آرد به میزان لازم
- شیر یا آب (ترجیحا شیر)
- اگر کاکائویی میخواید که بسته به ذائقه خودتون میتونید بریزید
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ و شکر رو بریزید توی یه ظرفی و هم بزنید. بعد وانیل اضافه کنید
مرحله دوم :
بعدش به لیوان شیر یا آب اضافه کنید به مخلوط دوباره هم بزنید. بعد ته استکان روغن بریزید
مرحله سوم :
بعد وقتی که هم زدید با یه دست قاشق قاشق آرد بریزید با یه دست به طور مداوم هم بزنید تا آرد گوله گوله نشه.
مرحله چهارم :
بستگی به خودتون داره که چقدر آرد بریزید..تا جایی بریزید که پنکیک حالت کش دار و کرم رنگ بشه..اگر میخواید پنکیک کاکائویی بشه میتونید آخر سر اضافه کنید (حالا چقدر بریزید بستگی به ذائقه خودتون داره)
مرحله پنجم :
بعد یه دستمال کاغذی یا با براش چرب خیلی خیلی کم کفش رو چرب کنید..اگر زیاد کنید پنکیکتون زرد و خراب میشه..بعضی مواقع میگن روغن لازم نیست؛ ولی من امتحان کردم پنکیکم خراب شد
مرحله ششم :
در آخر بذارید ماهیتابه داغ بشه بعد ملاقه ملاقه از مواد بریزید توش..یه ورش که حباب حبابی شد برس گردونید.. (!) حتما بالای سر پنکیک باشید و با گوشی سرگرم نشید..یکم که غافل شدید پنکیک خیلی زود میسوزه..توی عکس یکی پنکیک کاکائویی یکی پنکیک ساده