به گزارش کیان آنلاین ، محمدسجاد سیاهکارزاده، رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل این سازمان با اعلام خبر عقد قرارداد احداث واحد تولیدی صادرات محور شرکت تراکتورسازی تبریز، اظهار داشت: پس از مذاکرات صورتگرفته در خصوص ایجاد شعبهای از شرکت مزبور جهت تولید محصولات مکانیزه تولید – برداشت برنج، قرارداد احداث کارخانهای با میزان سرمایهگذاری بیش از هزار میلیارد تومان میان این سازمان و شرکت تراکتورسازی تبریز منعقد گردید.
وی با اشاره به اینکه تأمین نیازهای اولیه کشاورزان گیلانی و استانهای همجوار جهت کشت و برداشت مکانیزه محصول که به بالارفتن سرعت و دقت فرایندهای موصوف و بهتبع آن تجاریسازی صنعت کشاورزی کمک میکند تصریح کرد: از سوی دیگر باتوجهبه وجود دو مجتمع بندری و اتصال به شبکه ریلی در کنار موقعیت مناسب در ارتباط با بازارهای منطقهای؛ صادرات به بازار کشورهای حوزه دریای کاسپین از مهمترین دلایل حضور این شرکت مطرح تولیدی کشورمان در نخستین منطقه آزاد شمال کشور است.
سیاهکارزاده اضافه کرد: بعد از طی مراحل اجرایی توسط طرف مقابل، قرارداد توسط سازمان ابلاغ میشود، و با آغاز عملیات احداث واحد صنعتی مزبور در شهرک صنعتی ناحیه دو از سوی شرکت تراکتورسازی، انتظار میرود در فاز نهایی، شاهد ایجاد فرصت شغلی برای ۱۲۰ نفر بهصورت مستقیم باشیم. رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوص عملکرد سازمان متبوع خود در شاخصهای سرمایهگذاری بهعنوان مهمترین مؤلفه ارزیابی عملکرد مناطق آزاد در حوزه اقتصاد مقاومتی، چنین توضیح داد که از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه ارزش درخواستهای سرمایهگذاری مطرح شده ۱۲۰ همت بود که ۲۳ همت آنها بعد از تأیید توسط این سازمان وارد مرحله اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه درخواستهای سرمایهگذاری ارائه شده در سال ۱۴۰۲ برابر با ۲۷ همت بوده که از این رقم ۱۷ همت در مرحله احداث طرح سرمایهگذاری خود قرار گرفتهاند، تصریح کرد: این در حالی است که در ششماهه نخست سال جاری و با تلاشهای بخشهای مختلف این سازمان بهویژه معاونت سرمایهگذاری ارزش سرمایهگذاریهای محقق شده داخلی به ۹ همت رسید و طرحهای سرمایهگذاری خارجی نیز ۱۶.۳ میلیون دلار بالغ شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی کل سرمایهگذاری محقق شده سال ۱۴۰۲ را در حدود ۶ همت عنوان کرد و افزود: ارزش طرحهای سرمایهگذاری تحققیافته خارجی طی این مدت ۱۵.۹ میلیون دلار میباشد.
گفتنی است عقد قرارداد ارائه تسهیلات و تخفیفات در دریافت عوارض از برندهای مطرح داخلی در زمینه تأمین مواد اولیه بهمنظور کاهش هزینه تمام شده محصول نهایی و همکاری در بازاریابی و صادرات تولیدات ایرانی به کشورهای بازار هدف منطقه آزاد انزلی، از مهمترین دستور کارهای این سازمان ظرف سالهای اخیر در قالب اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی میباشد.