درخواست بازنگری و حق بهره‌وری رشته فناوری اطلاعات سلامت

پرسنل بیمارستانی رشته فناوری اطلاعات سلامت، خواستار اصلاح قوانین و رفع تبعیض‌های موجود در بهره‌مندی از مزایای قانون ارتقاء بهره‌وری شدند.
مزایای قانون ارتقاء بهره‌ وری

به گزارش کیان آنلاین ،جمعی از پرسنل بیمارستانی رشته فناوری اطلاعات سلامت، خواستار اصلاح قوانین و رفع تبعیض‌های موجود در بهره‌مندی از مزایای قانون ارتقاء بهره‌وری شدند.

به گفته آنان اصلاح مبلغ هر ساعت اضافه‌کار با توجه به نقش محوری این رشته و سختی کار بالا، شامل کارکنان رشته فناوری اطلاعات سلامت در کشور نشده و این امر موجب احساس تبعیض و بی‌عدالتی در میان این گروه پرتلاش شده است.

این درخواست در حال جمع‌ آوری امضا از طریق پلتفرم کارزار می باشد و تعداد مطالبه گران آن در حال افزایش می‌ باشد.

جهت امضاء این کارزار می‌توانید بر روی اینجا کلیک کنید.

درخواست بازنگری و حق بهره‌وری رشته فناوری اطلاعات سلامت

ریاست محترم جمهور
جناب آقای دکتر پزشکیان

وزیر محترم بهداشت
جناب آقای دکتر ظفرقندی

موضوع: درخواست بازنگری و حق بهره‌وری رشته فناوری اطلاعات سلامت

با سلام و احترام،

سپاس از آن خداوند قادر و متعال که انسان را به مقام کرامت و تعالی رساند و او را شایسته خدمت به بندگان خود قرار داد.

ما، جمعی از پرسنل بیمارستانی رشته فناوری اطلاعات سلامت، با ایفای نقشی حساس و کلیدی در اعتلای نظام سلامت کشور، خواستار اصلاح قوانین و رفع تبعیض‌های موجود در بهره‌مندی از مزایای قانون ارتقاء بهره‌وری هستیم.

پیرو نامه شماره ۱۰۰/۸۶۷ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۸ مقام عالی وزارت بهداشت در خصوص تسری دامنه شمول مصوبه مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۸ شورای حقوق و دستمزد، که اصلاح مبلغ هر ساعت اضافه‌کار برای کارکنان مشمول قانون ارتقاء بهره‌وری را دربر داشت، متأسفانه دامنه شمول این امتیازات شامل کارکنان رشته ما در کشور نشده و این امر موجب احساس تبعیض و بی‌عدالتی در میان این گروه پرتلاش شده است.

این در حالی است که تا کنون تقریباً تمامی رسته‌های بهداشتی و درمانی از این مزایا بهره‌مند شده‌اند و رشته ما، علی‌رغم پیشکسوت بودن در پیگیری‌های مرتبط، همچنان از این حقوق محروم مانده است.

شرح وظایف:
وظایف خطیر و تخصصی ما، از جمله پذیرش بیماران اورژانس و بستری در مسیر درمان، مدیریت داده‌ها در سامانه‌های حیاتی چون سپاس (پرونده الکترونیک سلامت)، نظام ارجاع، استحقاق‌سنجی، سیستم‌های نظارتی نظیر آواب، MCMC، MHS و HSE، کدگذاری و تحلیل پرونده‌ها باعث کاهش کسورات و جذب بودجه و نقشی بنیادین در پیشبرد اهداف کلان نظام سلامت کشور دارد.

این مسئولیت‌ها نه تنها شامل ارتباط مستقیم با بیماران در بیمارستان‌ها و پیگیری‌های مستمر پس از ترخیص آنان می‌شود، بلکه حتی خدمات مادام‌العمر به جانبازان دفاع مقدس و پاسخگویی در شرایط دشوار نظیر پاندمی‌ها، همچون کووید-۱۹، نیز در زمره وظایف ما قرار دارد.

سوابق مکاتبات:
برای رفع این تبعیض، مکاتبات متعددی از سوی معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به عمل آمده است. آخرین مکاتبه در این زمینه، نامه شماره ۳۸۹۰/د/ص مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۷ از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران خطاب به جناب مهندس موهبتی معاونت محترم توسعه وزارت بوده است که به‌عنوان ویراست نهایی محضرشان ارائه شده است.
علاوه بر آن، مکاتباتی از سوی سایر معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله نیشابور، اردبیل، همدان، سبزوار، مشهد، بیرجند و ساوه انجام شده است که همگی نشان از پیگیری جدی این موضوع دارد.

درخواست نهایی:
با توجه به نقش محوری این رشته و سختی کار بالا، همچنین فشار اقتصادی ناشی از شاخص تورم، استدعای ما این است که با بازنگری در آیین‌نامه‌ها و مقررات مربوطه، موجبات بهره‌مندی کارکنان فناوری اطلاعات سلامت از قانون ارتقاء بهره‌وری را فراهم نموده و عدالت و انگیزش را در میان این گروه خدوم و متعهد تحقق بخشید.

پیشاپیش از دستور و حسن توجه حضرتعالی در این راستا، نهایت سپاس و امتنان را داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *