کیان آنلاین_ روابط عمومی منطقه آزاد انزلی نوشت: تقویت بلوکهای اقتصادی تشکیل شده در منطقه و استفاده از ظرفیتهای دیگر کشورها برای تجارت و همچنین در نظر گرفتن مولفههای منحصر به فرد کشورمان از جمله دارا بودن جغرافیای اتصالی برای تکمیل کریدورها و رونق بخشیدن به امر تجارت شاید یکی بزرگترین اقدامات برای تقویت اقتصاد منطقه و چندجانبه گرایی به شمار آید.
در ادامه به کارگیری راهبرد متوازن در سیاست خارجی دولت سیزدهم که بخشی از آن با اهداف خنثی سازی تحریمها صورت میگیرد استفاده از ظرفیتهای سازمانها، گروه و اتحادیههای منطقهای و بین المللی یکی از مهمترین راه حل و گامهای این خنثی سازی است.
بیشتر بخوانید: تولید و صادركنندگان از ستون های برندینگ منطقه آزاد انزلی است
از آغاز دولت سیزدهم، عضویت در شانگهای، بریکس و قدمهای مهمی همچون احیای روابط با همسایگان به همت دستگاه دیپلماسی صورت پذیرفت که واکنشهای مثبتی از سوی کشورهای منطقه را به همراه داشت که نشانگر بازیگری درست ایران در نظم نوین جهانی و مقابله با یکجانبه گرایی است.
در همین راستا موافقتنامه دائمی تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا که شامل کشورهای کشورهای بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه و ارمنستان است، به امضا طرفین رسید.