هیچ مرجع رسمی احتکار در ایران خودرو را تایید نکرده است

گروه صنعتی ایران‌خودرو ضمن انتقاد از انتشار برخی مطالب جهت‌دار و تخریبی در خبرگزاری‌های کشور، تاکید کرده ادعای احتکار در ایران خودرو که توسط برخی از این رسانه‌ها مطرح شده از سوی هیچ مرجع رسمی تایید نشده است.
پیش‌ فروش اقساطی ایران خودرو

کیان آنلاین – ایکو پرس در گزارشی نوشت: در پی انتشار مطلبی در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر تایید احتکار در ایران‌خودرو با استناد به آمار ارایه شده در کدال بورس، این خودروساز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و تاکید کرده، ادعای مطرح شده صرفا فضاسازی رسانه‌ای و در جهت تخریب تلاش‌های شبانه‌روزی صنعتگران کشور بوده است.

طبق ادعای مطرح شده با استناد به گزارش منتشره در کدال سازمان بورس، ایران‌خودرو  ۸۸ درصد هایماهای تولیدی خود را عرضه نکرده است.


بیشتر بخوانید:

ایران‌خودرو رسماً احتکار هایما را تأیید کرد!


این در حالی است که تولیدات دو ماهه اخیر هایما S7 پلاس ایران‌خودرو خراسان فاقد تاییدیه سازمان ملی استاندارد بوده و به محض صدور مجوز نسبت به شماره‌گذاری و حمل آن اقدام شده است که طبق مستندات موجود در تاریخ پنجم مهرماه، مجوز شماره گذاری این محصول تمدید شده است.

این گزارش می افزاید، ادعای برخی رسانه ها در شرایطی مطرح شده است که تمامی محصولات گروه صنعتی ایران خودرو از جمله هایما در سامانه یکپارچه فروخته شده و طبق قیمت‌های مصوب شورای رقابت دارای مشتری و مالک مشخص بوده است، بنابراین ادعای احتکار این خودروها فاقد اعتبار است.

ایران‌خودرو تاکید کرده، طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور، نتیجه‌ای مبنی بر انبار کردن و احتکار در گروه صنعتی ایران‌خودرو به دست نیامده و این موضوع در نشست هفته گذشته مسوولان قوه قضاییه نیز به صورت رسمی اعلام شده است.

گفتنی است، براساس مستندات موجود، تاییدیه سازمان ملی استاندارد برای محصول هایما S7 پلاس به دلیل مشکل در صندلی عقب در تاریخ ۳۱ تیرماه لغو شد و این محصول از تاریخ ۳۱ مردادماه امکان شماره گذاری و عرضه به مشتریان را نداشت. پس از رفع مشکل و آزمون مجدد آن توسط سازمان ملی استاندارد در تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۲، این سازمان مجوز محصول را مجددا در تاریخ پنجم مهرماه تمدید کرد‌. از این تاریخ تمامی خودروها شماره گذاری شده و به نمایندگی‌های سراسر کشور حمل شده است و احتکار محصولات موضوعیت ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *