شکایت پرستاران از اضافه کار اجباری و مزایای پایین

بنر خرید طلا
خرید طلا و سکه بدون کارمزد و مالیات / فقط ثبت نام کن تا با شما تماس بگیریم
شکایت پرستاران از اضافه کار اجباری

«اضافه کار اجباری» یکی از مشکلات جامعه‌ی پرستاری کشور است که موجب شکایت پرستاران از اضافه کار اجباری شده است.

به گزارش کیان آنلاین و به نقل از خبرنگار ایلنا، «اضافه کار اجباری» یکی از مشکلات جامعه‌ی پرستاری کشور است؛ پرستاری که شیفت کاری خود را کامل کرده به خاطر کمبود نیرو مجبور است یک شیفت اضافی دیگر نیز سر کار بماند.

یکی از پرستاران در این رابطه با بیان اینکه «به علت کمبود نیرو از پرستاران اضافه‌کار اجباری می‌خواهند» می‌گوید: طبق قانون بهره‌وری، یک پرستار در ماه فقط حدود ۱۵۰ ساعت موظفی دارد و اضافه کار نباید اجباری باشد یعنی اگر پرستاری اضافه کار نخواسته باشد با پرکردن ساعات موظفی حقوق کامل می‌گیرد اما در بسیاری از مراکز درمانی به پرستاران اضافه کار اجباری می‌دهند.

او در مورد سختی کار پرستاران در ساعات اضافه می‌گوید: اضافه کار در پرستاری همان کار پرستاری است با همه سختی‌ها و مشقات؛ در واقع مثل کار اداری نیست که اضافه کار به معنای پشت میزنشینی در ساعات خلوت اداره باشد و سختی نداشته باشد. پرستار در شیفت اضافه دقیقاً همان کار اصلی را انجام می‌دهد و هیچ تفاوتی با کار اصلی ندارد، فقط در پایان ماه با کسر موظفی مشخص می‌شود چقدر اضافه کار دارد.

به گفته وی، یک پرستار ممکن است در عرض یک ماه، ۱۰۰ ساعت، ۱۵۰ یا حتی ۱۷۰ ساعت اضافه کار داشته باشد.

او ادامه می‌دهد: وقتی حقوق یک پرستار بین ده تا دوازده میلیون تومان است برای اضافه‌کار اجباری که یک شیفت مجزای کار است، یک تا دو میلیون تومان به پرستار می‌پردازند. این اجحاف بزرگی است در حق پرستاران.

این نیروی انسانی کادر درمان کشور می‌گوید: برای پرستارانی که با سختی بسیار و کار طاقت فرسا، در هر شرایط آب و هوایی، به خدمتگزاری مشغولند، این مبلغ اضافه کاری بسیار ناعادلانه است؛ پرستاران در شرایط آلودگی سنگین هوا یا برودت بسیار، مجبورند برای اضافه کار بایستند و هر شرایطی را تحمل کنند.

او در پایان می‌گوید: در چنین شرایطی، باید فرمول محاسبه اضافه کار پرستاران تغییر کند؛ وقتی سیستم نتوانسته پرستار جدید جذب کند نباید از پرستاران موجود کار بیشتر بکشد؛ وقتی پرستار در شیفت اضافه کار، کار یک پرستار کامل را انجام می‌دهد، باید حقوق کامل یک شیفت به او پرداخت شود.

مطالبی برای مطالعه بیشتر در همین زمینه

یک پاسخ

  1. لعنت به ریسان و بالا رتبه و سدپر وایزر ها و مترون ها علوم ّزشکی و وزارت درمان که از افغانی هایی عمله گزی میکنن از پرستاران به اجبار شیفتهای اضافه و خارج از قانون بهروری و برای خودشان قانون برده وشی انجام میدن تا جای که همین شیفت های زیاد باعث اختلاف من و همسرم دو فرزند داره میشه و فقط شرایط راحتی خودشان و نبض قانون دیوان عدالت میکنن وحتی شیفت شب را با ضرایب ۱/۵ محاسبه نمیکنن و یک بار شرایط کرونا – یک بار بخران – هر دفعه واسه خودشون که نیرو ندارن دلرن پرستاران را با کلمه فرشته بودن و کلمه های دورغشان سو استفاده میکنن – آیا پرستاران قرشته هستند در مخیط خان و منزل و فرزندشان تا جایی که لطمه خودم که فرزتدانم را از مدزسه ترک تحصیل کردم – سوال آیا این داعش که این همه جنایت میکنند مسلمان نیستند که با حرفهای دورغ و واحی که اگر داعش ۵ مسلمان واقعی را بگشد به بهشت میرود – دقیقا درست عینه روسای بالا رتبه پرستاران که هر چقدر بخواهن در ماه شیفت بدهند وه بعد شما فرشته ایید که فرشته اول باید برای خانواده اش فرشته باشد نه برای این دورغ گو ها – که نیض قانون انجام میدهند – این ها کاری میکنن که ادم نصبت به حصرت خانم زینب قبطه میخورد که نام حضرت زینب را لقب دادند پیشاپیش روز پرستار به همه شما که در حقتون اگاه نیستید تبریک میگدیم و بعد لعنت و نفرین به جاممه وزارت درمان و بهداشت – دانشگاه های علوم پزشکی و مترون ها و سوپر وایزر ها و بالا رتبه هاشون چون در حقیقت نقش بالینی انجام نمیدن و دارن پرستاران را دقیقا رنده میکنن با شیفتهای اجبار و پیش ردیه خودشان –
    لعنت لعنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرمایه گذاری با سود 40% تضمین شده
محل تبلیغات شما