7 ادعای غلط درباره کندر

مزایای زیادی از کندر برای سلامتی از جمله بهبود آرتروز، کاهش آسم و سلامت بهتر دهان ذکر کرده‌اند که به دلیل حمایت نکردن علم، این مزایا در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.
هفت ادعای غلط درباره کندر

کیان آنلاین: مزایای زیادی از کندر برای سلامتی از جمله بهبود آرتروز، کاهش آسم و سلامت بهتر دهان ذکر کرده‌اند که به دلیل حمایت نکردن علم، این مزایا در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

هفت ادعا درباره کندر که شواهد کمی دارند، شامل موارد زیر است:

جلوگیری از دیابت کمک می‌کند

برخی مطالعات کوچک گزارش می‌دهند که کندر می‌تواند به کاهش سطح قند خون در افراد دیابتی کمک کند، با این حال مطالعات اخیر نشان می‌دهد، هیچ تاثیری نداشته است.

استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می‌دهد

کندر ممکن است باعث کاهش رفتار افسردگی در موش شود، اما هیچ مطالعه‌ای روی انسان انجام نشده است. مطالعات مربوط به استرس یا اضطراب نیز وجود ندارد.

خواص کندر برای قلب

برخی می‌گویند از بیماری قلبی جلوگیری می‌کند؛ کندر اثرات ضد التهابی دارد که ممکن است به کاهش نوع التهاب رایج در بیماری‌های قلبی کمک کند. با این حال، هیچ مطالعه مستقیمی بر روی انسان وجود ندارد.

خواص کندر برای پوست

پوست را صاف می‌کند، از روغن کندر به عنوان یک داروی طبیعی ضد آکنه و ضد چروک استفاده می‌شود. با این حال، هیچ مطالعه‌ای برای حمایت از این ادعاها وجود ندارد.

خواص کندر برای حافظه

حافظه را بهبود می بخشد؛ مطالعات نشان می‌دهد که دوزهای زیاد کندر ممکن است به تقویت حافظه در موش صحرایی کمک کند. با این حال، هیچ مطالعه‌ای درباره انسان انجام نشده است. کاهش حافظه و مهارت‌های تفکر که به طور معمول با افزایش سن اتفاق می‌افتد. تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که مصرف خوراکی کندر ممکن است حافظه حرکتی در مردان مسن را بهبود بخشد.

خواص کندر در قاعدگی (هورمون‌ها را متعادل می‌کند و علائم PMS را کاهش می‌دهد)

گفته می‌شود که کندر یائسگی را به تأخیر می‌اندازد و گرفتگی قاعدگی، حالت تهوع، سردرد و تغییرات خلقی را کاهش می‌دهد. هیچ تحقیقی این موضوع را تأیید نمی‌کند.

کندر، باروری را افزایش می‌دهد

مکمل‌های کندر باعث افزایش قدرت باروری در موش‌های صحرایی می‌شوند، اما هیچ تحقیق انسانی در دسترس نیست.

در حالی که تحقیقات اندکی برای تأیید این ادعاها وجود دارد، از طرفی دیگر هم موارد اندکی برای انکار آن‌ها وجود دارد. با این حال، تا زمانی که مطالعات بیشتری انجام نشود، می‌توان این ادعاها را باور غلط دانست.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *