گیلان قطب جدید لجستیک / حمل‌ونقل دریایی‌–‌ریلی کاسپین راه افتاد

جلسه بررسی ظرفیت تأمین کالاهای اساسی از طریق بندر کاسپین با حضور مدیران گیلان برگزار شد. حمل‌ونقل ترکیبی دریایی‌–‌ریلی تسریع توزیع گندم و روغن را ممکن و امنیت غذایی را تقویت می‌کند.
کالاهای اساسی

به گزارش کیان آنلاین، با حضور مدیران اقتصادی گیلان، بررسی ظرفیت تامین کالاهای اساسی از طریق بندر کاسپین انجام شد. مدیران اجرایی از امکانات حمل‌ونقلی متنوع منطقه آزاد انزلی بازدید کرده و در نشستی تخصصی به ریاست مصطفی طاعتی‌مقدم، ظرفیت‌های موجود برای جابه‌جایی کالاهای اساسی مانند گندم و روغن از این کریدور بین‌المللی را بررسی کردند.

بررسی ظرفیت‌های تأمین کالاهای اساسی از طریق بندر کاسپین

به گزارش مدیریت روابط‌عمومی و امور بین‌ الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، جمعی از مدیران دستگاه‌ های اجرایی و اقتصادی گیلان با حضور در منطقه آزاد انزلی، از مجتمع بندری کاسپین و امکانات و زیرساخت‌ های حمل‌ و نقلی متنوع این منطقه بازدید کرده و در نشستی تخصصی با ریاست مصطفی طاعتی‌مقدم، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان؛ ظرفیت‌های موجود در زمینه جابه‌جایی کالاهای اساسی به‌ویژه روغن و گندم از طریق کریدورهای بین‌ المللی عبوری از این منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

بازدید از زیرساخت‌ های بندری و لجستیکی

در جریان این بازدید که با همراهی مصطفی طاعتی‌ مقدم، اعضای هیئت‌مدیره و معاونین اقتصادی و بندری سازمان منطقه آزاد انزلی برگزار شد، حاضران ضمن حضور در پهنه‌ های لجستیکی و محدوده‌ های عملیاتی مجتمع بندری کاسپین، از نزدیک با روند و فرایندهای تخلیه و بارگیری و امکانات موجود برای انتقال کالاهای اساسی مانند گندم و روغن آشنا شدند.

اتصال ریلی؛ تسریع توزیع کالا

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به نقش کلیدی اتصال این منطقه به شبکه ریلی سراسری در زنجیره لجستیک داخلی و کشورهای منطقه، اظهار داشت: با تکمیل مسیر ریلی تا محوطه بندر و بهره‌ برداری عملیاتی از آن، امکان انتقال مستقیم کالاهای اساسی همچون گندم و روغن از اسکله به شبکه سراسری ریلی کشور و کشورهای همسایه فراهم شده است؛ اقدامی که نقش مهمی در تسریع فرایند توزیع و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل دارد.

بورس شمال؛ قطب واردات کالاهای استراتژیک

وی با تأکید بر اینکه نخستین منطقه آزاد شمال کشور در حال تبدیل‌شدن به یکی از مبادی اصلی واردات کالاهای اساسی از طریق دریای کاسپین می‌باشد، خاطرنشان کرد: مهیا‌کردن امکان حمل‌ونقل ترکیبی دریایی‌–‌ریلی، این منطقه را به قطب تخصصی لجستیک شمال کشور در حوزه کالاهای استراتژیک بدل کرده است.

حمایت کامل برای امنیت غذایی

در ادامه این نشست که مدیران و معاونین ادارات کل هماهنگی اقتصادی استانداری، صمت، بازرسی، جهاد کشاورزی، غله و خدمات بازرگانی، راه‌آهن، تعزیرات، فرودگاه، علوم پزشکی و اتاق اصناف استان گیلان حضور داشتند، حاضرین با استقبال از توسعه کمی و کیفی ظرفیت‌های حمل‌ونقلی این منطقه؛ بر اهمیت نقش منطقه آزاد انزلی در تقویت امنیت غذایی کشور و ضرورت حمایت همه‌جانبه برای بهره‌برداری کامل از این مسیر راهبردی جهت ایفای نقش بیشتر در معادلات ترانزیت بین‌المللی تأکید کردند.

سیاست‌ های کلان؛ محور تحرک لجستیک

لازم به ذکر است این بازدید و نشست تخصصی در راستای سیاست‌های کلان کشور برای تقویت کریدورهای حمل‌ونقل بین‌المللی، توسعه صادرات و تأمین پایدار کالاهای اساسی برگزار شد.

راهکارهای سازمانی زر
راهکارهای سازمانی زر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *