وی افزود: یک مرحله نظارت بهداشتی و شرعی مان در کشور مبدا هست که در حین ذبح انجام میشود، در این نظارت ما سه مرحله ویزیت داریم یکی معاینه قبل از کشتار، معاینه حین کشتار و معاینه پس از کشتار هست.
سخنگوی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: اگر از این سه معاینه گوشت سالمی بیرون آمد، بحث خروج از آن کشور صورت میگیرد که بعد از خروج به مرزهای ایران وارد میشوند که آنجا هم در اداره کل قرنطینه و امنیت زیستی مان مورد آزمایش و نمونه برداری قرار میگیرند. آنجا هم ما مجددا نمونه برداری و آزمایش را داریم.
وی تصریح کرد:پس از تایید دامپزشکی مجددا در میادین عرضه هم ناظرین بهداشتی بر نحوه توزیع و همین طور بر رعایت پروتکل بهداشتی در توزیع نظارت بهداشتی خودشان را دارند تا به مقاصدی مثل سوپرگوشتها یا هایپرمارکتها یا فروشگاهها میرسد.
اسدی اظهار داشت: مرحله نظارت بهداشتی را داریم و گوشت وارداتی که مردم مصرف میکنند اگر آرم و لوگوی سازمان دامپزشکی را دارد هم طیب و طاهر است یعنی حلال است و هم این که سالم و سلامت است یعنی هم نظارت شرعی اش انجام شده و هم نظارت بهداشتی آن انجام شده است.
اسدی گفت: گوشتهای وارداتی هم به صورت منجمد و هم به صورت گرم عرضه می شود.