به گزارش کیان آنلاین ، دیروز ۲۶ تیر، قیمت دلار افزایش ۲۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۴۹ هزار تومان معامله شد. این اسکناس روز یکشنبه به کانال ۴۸ هزار تومانی ورود کرد و همین کاهش قیمت منجر به رشد تقاضا شد. رشد تقاضا نیز دلار را در کانال بالاتر نشاند.
برخی از معاملهگران بازار ارز معتقدند دست بازارساز در این نوسانات محدود، در کار است. آنها میگویند بازارساز با همین حرکت پینگپنگی دلار در محدودهای مشخص، نوسانگیری و کسب سود میکند.
کارشناسان اقتصادی کاهشهای قیمت دلار را مقطعی میدانند و معتقدند اقتصاد کشور با موضوع برجام و مذاکرات سیاسی خارجی شرطی شده است. آنها میگویند تا زمانی که مولفههای اقتصادی در کشور تغییر نکند، قیمت دلار در روند کاهشی منطقی، قرار نخواهد گرفت.
فعلا توافقی در کار نیست
در روزهای گذشته اخباری مبنی بر توافق موقت ایران و آمریکا از سوی رسانههای خارجی مطرح شد. اما جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید آب پاکی را روی دست معاملهگرانی که امید به اخبار مساعد در خصوص توافق برجامی داشتند ریخت. سالیوان در گفتگو با شبکه سیبیاس در پاسخ به سوالی در مورد اینکه واشنگتن نزدیک به هر گونه توافق واقعی در رابطه با برنامه هستهای ایران است، گفت: در رابطه با برنامه هستهای، ما به هیچ گونه توافقی نزدیک نیستیم.
از همین رو به نظر میرسد اگر توافقی نیز پشت پرده روابط دیپلماسی کشورها باشد فعلا دو طرف تمایلی به علنی کردن آن ندارند و بازارهای مالی نیز از مزایای آن بیبهرهاند.
قیمت نرخهای مختلف
دیروز ۲۶ تیر قیمت اسکناس دلار در سایت بازار متشکل ارزی همچنان فریز بود. قیمت اسکناس دلار همچنان با رقم ۴۱ هزار و ۲۵۷ تومان ارائه شد. دلار حواله نیز با رقم ۳۷ هزار و ۵۰۶ تومان عرضه شد.
قیمت ارزهای موثر
در آخرین معامله دیروز یورو در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار و ۷۰۰ تومان معامله شد و افزایش ۳۰۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی به قیمت ۴۶ هزار و ۲۹۴ تومان رسید و ۸۰ تومان کاهش داشت. یوروی حواله نیز با افزایش ۲۰ تومانی با قیمت ۴۲ هزار و ۸۶ تومان عرضه شد و کاهش ۱۰۰ تومانی داشت.
درهم امارات دیروز با رقم ۱۳ هزار و ۵۲۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی نیز قیمت درهم نسبت به آخرین معامله هفته گذشته تغییری نداشت. حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۱۲ تومان مبادله شد. اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱ هزار و ۲۳۴ تومان عرضه شد.