به گزارش کیان آنلاین ، قیمت دلار از ابتدای بازگشایی بازار روز دوشنبه در نیمه بالایی کانال هشتم از کریدور ششم نوسان میکرد و تنها دو پله نسبت به روز گذشته بالاتر رفته بود. با این حال اما قیمت دلار معاملات نقدی روز دوشنبه را روی مرز کانال نهم از کریدور ششم به پایان رساند.
گفتنی است دلار روز یکشنبه با دریافت سیگنالهای مثبتی نظیر از سرگیری مذاکرات هستهای در ژنو، بهبود روابط منطقهای با سفر وزیر اقتصاد به عربستان و آتشبس احتمالی میان لبنان و رژیم صهیونیستی ریزش قیمت را تجربه کرد.
بازارساز نیز به محض نزدیکشدن قیمت دلار به قلههای تاریخی در کریدور هفتم، دست بهکار شد و بازار ارز را در کنترل خود درآورد. با این حال اما روز دوشنبه قیمت دلار بار دیگر صعود کرد و در کانال بالاتر نشست.
اما معنای رفتار دلار چیست؟ چرا دلار که روز یکشنبه با ریزش 1800 تومانی روبرو بود، افزایشی شد؟ آیا روند صعودی دلار ادامهدار خواهد بود؟
پیش بینی قیمت دلار
از آنجا که هیچیک از سیگنالهای مثبت سیاسی نقض نشده و سیگنال منفی دیگری هم به بازار ارسال نشده، رشد پلکانی و آرام قیمت دلار در معاملات نقدی روز دوشنبه را میتوان در نتیجه رشد تقاضا در منطقه جذاب برای خرید دانست.
از آنجا که معاملهگران این بازار پیشبینی میکنند قیمت دلار بار دیگر به کریدور هفتم حمله و در این بازه قیمتی پیشروی کند، به محض افت دو کانالی دلار در روز یکشنبه، فرصت خرید شناسایی کرده و وارد بازار شدند.
اثر این تقاضا حتی در قیمت دلار پشت خطی نیز دیده میشد که خود را تا نیمه کانال نهم از کریدور ششم بالا کشیده و برای ورود به کریدور هفتم آماده کرده بود.
پیشتر علی صادقین، کارشناس بازارهای مالی در گفتوگو با تجارتنیوز تاکید کرده بود که قیمت دلار تا زمان تحویل دولت آمریکا به رئیس جمهوری جدید این کشور، با نوسانات افزایشی حدود دو هزار تومانی روبرو خواهد بود اما در همین منطقه بازی خواهد کرد.
منبع: تجارت نیوز