پیش بینی بورس امروز ۱۶ دی ۱۴۰۲

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهارشنبه شاخص کل بورس تهران برای چهارمین روز نزول کرد.
شرکت های مشاوره سرمایه گذاری

کیان آنلاین_ اکو ایران نوشت: برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۱۶ دی- به روند بازار سهام در روز چهار‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل افت ۳ هزار و ۴۸۲ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن نیز ۷۹۹ واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس ۲۵ واحد افت کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۵۳۷ واحد افزایش پیدا کرد.

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری نیرو (ونیرو)، شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی (غشاذر) و شرکت فنرسازی زر (خزر) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق)، شرکت مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان (زماهان) و شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی (غپآذر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های ولپارس (شرکت لیزینگ پارسیان)، غبهنوش (شرکت بهنوش ایران) و سفار (شرکت سیمان فارس) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت عطرین نخ قم (نطرین)، شرکت نوش پونه مشهد (غپونه) و شرکت آ س پ (آ. س. پ) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.


بیشتر بخوانید: پیش‌بینی بورس فردا 16 دی 1402 / روزهای سرد بازار بورس اوراق بهادار تهران


عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، ۶۱ نماد صف خرید داشتند و ۴۸ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۳۳۷ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۱۹ درصدی به ۲۲۲ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز

روز چهار‌شنبه شاخص کل بورس تهران برای چهارمین روز متوالی ریزش کرد و برای چهارمین روز پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.

روز چهارشنبه نماد‌های اخابر، فملی، شپنا، کچاد، شبندر، کگل و فارس بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.

روز چهارشنبه رقم پول حقیقی خروجی به ۱۲۷ میلیارد تومان رسید. نماد شگستر بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از شگستر، نماد‌های هرمز، وسالت، فولاد، کوثر، فملی، نوری، شپنا، شتران، وخارزم، ومعادن و همراه در رتبه‌های بعدی بودند.

ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۵ درصدی نسبت به روز قبل به ۴ هزار و ۵۶۸ میلیارد تومان رسید.

بنابراین، بازار با رکود نسبی مواجه بود و روند‌های درونی بازار از تداوم روند نزولی حکایت دارند. اما در عین حال شاهد رشد شاخص هم وزن بودیم. به علاوه، تعداد نماد‌هایی که صف خرید داشتند در نیمه دوم معاملات افزایش یافت که می‌توانیم آن را سیگنال مثبتی را برای امروز بدانیم، ولو سیگنالی ضعیف.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *