نکات طلایی برای پیاده روی اربعین

حسن نوری ساری معاون آموزشی اورژانس کشور در برنامه صبح بخیر ایران توصیه های کلیدی برای پیاده روی اربعین را بیان کرد
زائران اربعین

حسن نوری ساری معاون آموزشی اورژانس کشور توصیه های کلیدی برای پیاده روی اربعین بیان کرد.

کیان آنلاین– جماران در گزارشی نوشت:حسن نوری ساری معاون آموزشی اورژانس کشور توصیه های کلیدی برای پیاده روی اربعین بیان کرد.
حسن نوری ساری، معاونت آموزشی اورژانس کشور در برنامه صبح بخیر ایران حضور پیدا کرد تا با مجری برنامه گفت‌وگو کند.

نوری ساری، معاونت آموزشی اورژانس کشور گفت: زائران عزیزی که می‌خواهند به زیارت اربعین بروند باید به نکات مهمی توجه داشته باشند؛ در ابتدا افراد باید برای بیماری‌های خود آماده باشند و پیش از سفر خود تمهیدات لازم را در نظر بگیرند. مسئله دوم حوادث ترافیکی هستند که در سفر باید به آن توجهات ویژه داشت. نکته سوم گرمازدگی است که خطر آن همه مسافران را تهدید می‌کند؛ کودکان، افراد مسن و بانوان باردار باید حتما توجه ویژه‌ای به این مسئله داشته باشند و از گرمازدگی پیشگیری کنند.

نوری ساری ادامه داد: مباحث بیماری‌های گوارشی نیز بسیار مهم هستند و افراد با حفظ نظافت شخصی مانند شستن دست از آن پیشگیری کنند. ما پیش از هر سفری باید تمامی بیماری‌های خود را در نظر بگیریم و داروهای آن را بیش از نیاز با خود ببریم. با وجود آن که موکب‌ها در عراق وجود دارند اما تمامی داروهای مورد نیاز در آنجا پیدا نمی‌شوند.

وی افزود: افرادی که دیابت دارند حتما پیش از سفر با پزشک خود هماهنگ کنند مشورت‌های لازم را صورت دهند تا در طول سفر دچار مشکل نشوند. در مبحث خطرات جاده‌ای و حوادث ترافیکی نیز زائران باید حتما مراقب خود باشند و هنگام خواب‌آلودگی رانندگی نکنند؛ همچنین توصیه می‌شود افراد هر دو ساعت توقف داشته باشند تا استراحت کنند.

وی ادامه داد: در صورت وقوع حادثه مصدوم نباید جابه‌جا شود تا ستون فقرات آن فرد دچار مشکل نشود. خون‌ریزی‌های خارجی در این شرایط نیز باید حتما با دستمال جلوگیری شوند چرا که این مسئله یکی از دلایل اصلی فوت افراد در حادثه است. در مورد مسئله گرمازدگی، افراد باید حتما در ساعات خنک حرکت کنند و مایعات میل کنند تا آب بدن آن‌ها حفظ شود.

معاونت آموزشی اورژانس کشور گفت: هموطنان نباید در سفر اربعین مواد فاسدشدنی با خود به همراه داشته باشند. آن‌ها همچنین بهتر است در صورت به همراه داشتن کنسرو حتما آن‌ها را بجوشانند. توصیه می‌شود افراد به همراه خود لیوان شخصی و قاشق و چنگال ببرند. اگر افراد دچار بیماری گوارشی یا گرمازدگی شدند حتما باید در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند و به هیچ وجه در انتظار رسیدن به یک نقطه مشخص نمانند و درمان خود را به تعویق نیاندازند.

نوری ساری اظهار داشت: اورژانس کشور تمهیدات بسیاری را صورت داده تا بیماری خاصی از مرزها به کشور وارد نشوند؛ ما در مرزها مراکز مختلف مجهز به اورژانس قرار دارند که به زائران کمک می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *