به گزارش کیان آنلاین ، امامی رضوی، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با بیان این که افزودن سبزیجات و کنجد به دلیل احتمال نگهداری نامناسب و آلودگی این مواد به نان ممنوع میشود، گفت: در نانواییها میبینیم که کنجد یا سبزیجات به نان اضافه میکنند، چون مردم آن را بیشتر میپسندند اما طبق آخرین جلسهای که با وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی و کمیسیون اصل 90 داشتیم مصوب شد که این افزودنیها در نانواییها رسماً ممنوع شود، چون افزودن آنها زیانبار است.
وی درباره دلیل تصمیم برای ممنوع شدن افزودنیها به نان نیز گفت: دلیل ممنوعیت این است که فرایند نگهداری این مواد افزودنی مشخص نیست. مثلاً نمیدانیم کنجد را کجا نگهداری میکنند؛ در یخچال نگهداری میشود یا در محیطی آلوده؛ چرا که نگهداری این مواد مقررات خاصی ندارد و ممکن است در اثر نگهداری نامناسب فاسد شود.
منبع: تسنیم