به گزارش کیان آنلاین، دیروز قیمت دلار ۴۰۰ تومان ارزان شد. این کاهش قیمت، دلار را وادار به عقبنشینی در کانال ۴۸ هزار تومانی کرد. در آخرین معامله روز گذشته این اسکناس با قیمت ۴۸ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد.
روز گذشته، غیر از اخبار مربوط به شکایت ایران از کره جنوبی در خصوص منابع ارزی بلوکه شده کشور، بازار ارز سیگنالی دریافت نکرد. تحلیلگران بازارهای مالی نیز اثر اخبار غیراقتصادی را کمدوام و زودگذر میدانند. آنها میگویند بازار نسبت به پالسهای غیراقتصادی خنثی شده و در انتظار تعیین تکلیف اخبار و شایعاتی است که در ماههای گذشته، سیاستگذار برای مهار بازار ارز از آن بهره برده است.
معاملهگران ارز با الگوی رکب، نقرهداغ شدند
گفتنی است روز گذشته فعالان بازار ارز چندان تمایلی به فروش دلارهایشان نداشتند. به گمان برخی معاملهگران، در روند افزایشی هفته گذشته بازارساز از الگوی رکب استفاده کرده و خریداران را نسبت به کاهش قیمت دلار بدبین کرده است. همین موضوع رشد تقاضا در بازار را رقم زده است.
با این وجود به نظر نمیرسد در کوتاهمدت و هفتههای آتی، قیمت دلار افزایش و کاهش قیمتهای شارپی داشته باشد. به نظر میرسد برای نیمه دوم سال نیز سیاستگذار باید یا به فکر سیگنالی قوی برای مهار بازار باشد و یا اثرات افزایش قیمت دلار را به جان بخرد.
قیمت نرخهای مختلف
دیروز هشتم مرداد، قیمت اسکناس دلار در سایت بازار متشکل ارزی با قیمت ۴۱ هزار و ۲۸۹ تومان عرضه شد و ۱۰ تومان افزایش داشت. دلار حواله نیز با همین مقدار افزایش با رقم ۳۷ هزار و ۵۳۵ تومان عرضه شد.
همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفتههای گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.
قیمت ارزهای موثر
در آخرین معامله دیروز، یورو در بازار آزاد با کاهش ۳۵۰ تومانی یک پله عقبنشینی کرد و با قیمت ۵۳ هزار و ۷۷۲ تومان معامله شد. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی با کاهش ۸۰ تومانی با قیمت ۴۵ هزار و ۴۸۳ تومان رسید. یوروی حواله نیز با ۱۲۰ تومان کاهش قیمت با رقم ۴۱هزار و ۳۴۸ تومان عرضه شد.
درهم امارات در آخرین معامله دیروز با رقم ۱۳ هزار و ۴۲۰ تومان معامله شد و کاهش ۴۰ تومانی داشت. حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۲۰ تومان مبادله شد و دو تومان افزایش داشت. اسکناس درهم نیز با ۱۰ تومان افزایش با رقم ۱۱ هزار و ۲۴۲ تومان عرضه شد.