آغاز ششمین عرضه خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه

از امروز (چهارشنبه- 29 آذر)، سایت سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی با عرضه سه محصول برای متقاضیان بازگشایی شد.
عرضه خودرو خارج از سامانه

کیان آنلاین – ایسنا در گزارشی نوشت: متقاضیان خودروهای وارداتی که در مرحله اول ثبت‌نام این خودروها در اسفند ماه سال گذشته با بلوکه کردن ۵۰۰ میلیون تومان در حساب وکالتی خود، اقدام کرده و نوبت‌دهی شده‌اند، از امروز (چهارشنبه) تا پایان روز جمعه (یکم دی ماه) مهلت دارند، از میان سه مدل خودروی عرضه شده در ششمین دوره عرضه خودروهای وارداتیِ دارای مجوز، تنها یک  خودرو را انتخاب کنند.

این در حالیست که در پنج مرحله قبلی فروش خودروهای وارداتی، متقاضیان با توجه به تنوع خودروهای عرضه شده، امکان انتخاب سه اولویت از میان خودروها را داشتند؛ اما این دور عرضه خودروها، از محل مازاد عرضه و عدم تکمیل ظرفیت‌های موجود، اجرایی شده است و تنها سه خودرو عرضه شده و مشتری می‌تواند یک خودرو انتخاب کند.

این دوره عرضه خودروهای وارداتی ششمین دور ثبت‌نام خودروهای وارداتی (در قالب هفتمین اطلاعیه سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی) است که در آن سه محصول جتا VS5  و جتا VS7 (ماموت خودرو) و زوتی DL5 (پارس‌خودرو) که دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی هستند، برای متقاضیان ارائه شده است.

همچنین کلیه متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای داخلی که در مرحله اول و دوم فروش یکپارچه خودروهای داخلی ثبت نام کرده اما موعد زمانی تحویل خودروی آن‌ها، در فصول آتی یا سال ۱۴۰۳ تعیین شده و تاکنون نیز قراردادی منعقد نکرده و وجهی به حساب شرکت‌های خودروساز واریز نکرده‌اند، می‌توانند برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در این دور فروش، ثبت درخواست کنند.

قابل توجه است که طبیعتاً، متقاضیانی که در این طرح ثبت‌نام می‌کنند به صورت سیستمی انصراف از طرح‌هایشان در سامانه خودروی داخلی یا وارداتی ثبت محرز  و دو حال پیش می‌آید:

در صورت تخصیص خودروی وارداتی، اولویت‌های قبلی اعلامی آن‌ها کن‌لم‌یکن خواهد شد و از کلیه سامانه‌های مذکور حذف می‌شوند؛ اما در صورت عدم تخصیص خودرو، اولویت قبلی در سامانه قبلی به قوت خود باقی خواهد ماند.

شایان ذکر است که در این دوره نیز، هیچگونه ثبت‌نام جدیدی انجام نمی‌شود.

همچنین شایان ذکر است که قیمت‌ خودروها قطعی و در مبادی ورودی است و هزینه‌ها و عوارض قانونی معمولِ پس از ترخیص، در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌ قطعی که مصوب خواهد شد، اضافه می‌شود.

عدم واریز وجه حداکثر پنج روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه حذف می‌شود.

شایان ذکر است با توجه به اینکه نوع فروش به صورت قطعی است، شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو، نسبت به تحویل خودرو با قیمت قطعی حداکثر ظرف یک ماه پس از تکمیل وجه، اقدام کنند؛ در صورت تاخیر در تحویل یا انصراف از خرید و… قراردادهای مذکور مشمول جرائم مندرج در آیین‌نامه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *