طرز تهیه آش اسفناج برای درمان کم خونی

 اسفناج یکی از مفیدترین سبزیجات مخصوصا برای درمان کم خونی است. در این مقاله طرز تهیه آش اسفناج را به شما آموزش می دهیم که یک غذای عالی برای درمان کم خونی است
درمان کم خونی

آش اسفناج مامان بزرگ، درمان کم خونی

اسفناج:  ۵۰۰ گرم
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
برنج: یک چهارم پیمانه
عدس:  یک پیمانه
ماش: نصف  پیمانه
پیاز درشت:  ۲ عدد
سیر:  ۳ حبه
کشک:  یک قاشق غذاخوری
پودر  آویشن: یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یک و نیم  قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم


طرز تهیه آش اسفناج برای درمان کم خونی

لوبیا را از شب قبل یا 8 ساعت قبل از پخت خیس و در این مدت دو بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن  به خوبی گرفته شود.
پس از خیس خوردن، آب لوبیا را عوض کنید و آن را در قابلمه مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به خوبی بپزد.
اسفناج را پس از پاک کردن، شستن و خشک شدن به اندازه دلخواه خرد کنید.
پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا سبک و طلایی شود.سپس نیمی از سیر ریز خرد شده و ادویه‌ها رابه آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
پیاز و سیر را به لوبیای پخته شده اضافه کنید و بعد عدس، ماش و برنج شسته شده را بیفزایید تا به خوبی بپزد و برنج له شود.
در این مرحله اسفناج را به مواد آش اضافه و کمی شعله را زیاد کنید تا حدود 20 دقیقه بجوشد و لعاب بدهد و سبک شود و بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج به خوبی بپزد.
در نیم ساعت پایانی پخت آش اسفناج، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک را اضافه و صبر کنید تا آش به خوبی جا بیفتد. آش را با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و  کمی سبزی معطر و کشک به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید./ سیمرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *