کیان آنلاین– ایسنا نوشت: در گزارش «بررسی وضعیت عرضه اینترنتی دارو در ایران و مرور تجربیات بینالمللی» که از سوی معاونت سیاستگذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی منتشر شده، اهمیت عرضه اینترنتی دارو و وضعیت آن در جهان مورد بررسی قرار گرفته که بر اساس آن، تا سال ۲۰۲۰، بیش از ۴۷ کشور در دنیا فروش اینترنتی دارو را مجاز قلمداد کردهاند.
همچنین در این گزارش پیشبینی شده است که سهم بازار فروش اینترنتی دارو نسبت به کل بازار به دلیل اثرات مثبت دارورسانی برخط مانند کاهش هزینهها و افزایش رفاه بیماران، تا سال ۲۰۳۰ حدود ۲.۵ برابر شود.
بیشتر بخوانید: مدیر عامل تأمین اجتماعی: هیچ دارویی از فهرست تعهدات بیمه خارج نشده است
در حال حاضر طبق «دستورالعمل فروش اینترنتی اقلام غیردارویی در داروخانههای کشور» که از سوی سازمان غذا و دارو تدوین شده است، عرضه اینترنتی دارو در ایران ممنوع بوده و صرفا عرضه اقلام غیردارویی همچون مکملها، داروهای گیاهی، تجهیزات پزشکی و لوازم آرایشی و بهداشتی از طریق داروخانههای دارای مجوز فروش اینترنتی مجاز است.
در ادامه این گزارش نیز تاکید شده است که عرضه اینترنتی دارو به جانبازان و بیماران خاص در یکسال گذشته با مجوز سازمان غذا و دارو انجام شده است که این امر گام مثبتی در جهت افزایش رفاه بیماران خاص قلمداد میشود.