برگزاری اولین رویداد تخصصی کیک و دسر کشور در رشت

رئیس اتحادیه قنادان کشور نوآوری را یکی از کلیدهای موفقیت در دنیای کنونی دانست و گفت: ما باید همواره در پی تولید محصولات باکیفیت و متنوع در جهت رفع نیازمندی‌های هموطنان خود کوشا باشیم.
رویداد تخصصی کیک و دسر

به گزارش کیان آنلاین ، اولین جشنواره کیک و دسر با حمایت مرجع تخصصی لوازم آشپزخانه توانا و با حضور سامان گلریز آشپز نامی ایران، علی بهره مند رئیس اتحادیه قنادان کشور، رئیس اتحادیه قنادان رشت، جمعی از قنادان کشور محمدحسین عاقل منش نائب رئیس شورای اسلامی شهر رشت، حسین رضویان رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی شهر رشت، و با اجرای مجری توانمند بهمن هاشمی و هنرنمایی ناصر وحدتی خواننده فولکلوریک گیلان در تالار مرکزی شهر رشت برگزار شد.

علی بهره مند رئیس اتحادیه قنادان کشور ضمن اظهار خرسندی به حضور خود در اولین جشنواره کیک و دسر کشور گفت: من خوشحالم که امروز در جمعی حاضر هستم که همه هنرمند و قناد هستند ، این هنرمندان باید به خود ببالند که همیشه در شادی‌های مردم حضوری پر رنگ دارند.

وی با قدردانی از فعالیت مرجع تخصصی لوازم قنادی، آجیل و خشکبار توانا تصریح کرد: همکاران ما در تولید مواداولیه با کیفیت تلاش بسیار زیادی داشتند ، امروز در این جمع فرهیخته از مجموعه توانا که در تولید مواد اولیه استاندارد با سیب سلامت تلاش دارند بابد قدردانی کنیم.

نوآوری ، یکی از کلیدهای موفقیت در دنیای کنونی است

رئیس اتحادیه قنادان کشور نوآوری را یکی از کلیدهای موفقیت در دنیای کنونی دانست و گفت: ما باید همواره در پی تولید محصولات باکیفیت و متنوع در جهت رفع نیازمندی‌های هموطنان خود کوشا باشیم.

حفظ عنوان شهر خلاق خوراک در رشت بواسطه داشتن مردمی فهیم و خوش ذوق است.

دکتر سید حسین رضویان شامگاه امروز در آئین گردهمایی قنادان و آشپزان کشور و استان که با حمایت مرجع تخصصی لوازم قنادی، آجیل و خشکبار توانا رشت در تالار مرکزی شهر رشت برگزار شده بود گفت: در آذر سال ۱۳۹۴ شهر رشت، به طور رسمی از سوی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی یونسکو به عنوان «شهر خلاق خوراک شناسی» انتخاب و در فهرست شبکه شهر‌های خلاق یونسکو ثبت شد.

وی رشت را نخستین شهر خلاق خوراک ایران عنوان کرد و افزود: هدف یونسکو در انتخاب رشت به عنوان شهر خلاق خوراک بهره برداری از منابع محلی، به ویژه گونه‌های مختلف ماهی و محصولات فصل، غذا به عنوان عاملی برای حفاظت و اشاعه فرهنگ انسان و اقتصاد ، ارتباط مستقیم فرهنگ مردم رشت با جوامع ملی و بین المللی و ترویج میراث فرهنگی، دنبال کردن روش‌های پخت قدیمی و همچنین استفاده از ظروف و روش‌های پخت و پز منحصر به فرد بوده است.

وی با اشاره بر وجود بیش از ۲۰۰ تنوع غذایی استان گیلان تصریح کرد: بنا بر اعلام معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان؛ حدود ۴۰۰ نوع خوراک متنوع در این استان شناسایی شده است.

سید حسین رضویان حفظ عنوان شهر خلاق خوراک در رشت را بواسطه داشتن مردمی فهیم و خوش ذوق در انواع خوراک عنوان و تصریح کرد: سفر مردم از اقصی نقاط جهان و ابران به رشت به دلیل بهره گیری از فرهنگ این مردم است .

محدویت انواع دسر و شیرینی ها در جشنواره های خوراک

محمد حسن عاقل منش عاقل منش نائب رئیس شورای اسلامي شهر رشت با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری در خصوص آشپزی گیلانیان گفت: در سفرنامه ناصرالدین شاه به فرنگ در سفر خود به مسکو گفته بود؛ من در این سفر با وجود خوراکی های غربی از دست‌پخت حسن رشتی استفاده کردم.

وی در ارتباط با شهر خلاق خوراک گفت: پس از اعلام رسمی یونسکو به شهرهای خلاق در معرفی رشت به عنوان شهر خلاق خوراک تاکنون ۴ جشنواره در دو زمینه برگزار شده بود که اولی جشنواره جوکول و دیگری جشنواره کدو بوده است.

محمدحسن عاقل منش از محدویت انواع دسر و شیرینی ها در جشنواره های برگزار شده در چهارسال پیاپی سخن گفت و افزود: در جشنواره کدو بیش از ۱۳۵ نوع غذا ارائه شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *