رونق شت کوین‌های فضایی پس از جلسه درباره فرازمینی‌ها

به دنبال جلسه کنگره ایالات متحده آمریکا درباره اشیای پرنده ناشناس (UFO)، توجه فعالان بازار رمزارز به شت کوین‌های فضایی جلب شده است
شت کوین

به گزارش کیان آنلاین: به‌دنبال جلسه کنگره ایالات متحده آمریکا درباره اشیای پرنده ناشناس (UFO)، توجه فعالان بازار رمزارز به توکن‌هایی فضایی و فرازمینی جلب شده است. با فراگیر شدن خبر این جلسه در رابطه با فرازمینی‌ها، برخی از عرضه‌کنندگان توکن‌ها موج جدیدی از شت‌ کوین‌های مرتبط با آدم فضایی‌ها را در صرافی‌ها عرضه کرده‌اند.

جلسه کنگره آمریکا درباره اشیای پرنده ناشناس

در روز چهارشنبه هفته جاری چندین شاهد در مقابل نمایندگان کنگره آمریکا درباره اشیای پرنده ناشناس توضیخ دادند.

دیوید گراش، مامور سابق اطلاعات اظهار کرد که دولت آمریکا اشیا و وسایل نقلیه فضایی کشف شده‌ای را در اختیار دارد و سال‌هاست که این مسائل را از دید عموم پنهان کدره است. همچنین، رایان گریوز که خلیان بازنشسته نیروی دریایی این کشور بود نیز عنوان کرد که هر روز برای چندین سال در خارج از سواحل اقیانوس اطلس به این اشیای فرازمینی برخورد داشته است.

ظهور شت کوین‌های فضایی در بازار رمزارز

به‌دنبال این جلسه که در تاریخ بیست و ششم جولای برگزار شد،  پامپ بیش از 50 شت کوین با موضوع فرازمینی‌ها و فضا در در شبانه‌روز گذشته در بازار رمزارز خبرساز شده است.

بر اساس داده‌های پلتفرم DexTools که امکان بررسی توکن‌هایی با ارزش بازاری پایین در بازار رمزارزی را فراهم می‌کند، شت کوین‌های فضایی مانند ALIENX، UFO و ALIEN در بیست و چهار ساعت گذشته به این بازار عرضه شده‌اند. برای مثال، توکنی به‌نام UFO، در شبانه‌روز گذشته بیش از 20 درصد رشد داشته است.

این توکن با مجموع ۲۷ هزار دلار نقدینگی، در حال حاضر قیمت معادل ۰.۰۰۰۰۷۱۸۴ دلار را دارد. در مجموع، حدود ۳۰۵ نفر در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده‌اند که رقم پایینی محسوب می‌شود

با وجود رسانه‌ای شدن اخبار این جلسه کنگره در توییتر و دیگر شبکه‌های مجازی، این توکن‌ها با استقبال خوبی مواجه نشده‌اند و حجم معاملات آنها بسیار پایین بوده است. برخی میم‌کوین‌ها مانند توکن UFO Gaming با رشد بالاتری مواجه بوده و در شبانه‌روز گذشته، افزایش قیمت 2.4 درصدی را تجربه کرده است.

توجه به کلاهبرداری‌های هانی پات

باید توجه داشت که پروژه‌هایی از این قبیل، اغلب نوعی از کلاهبرداری در فضای رمزارزی به‌نام هانی پات اسکم هستند. این روش کلاهبرداری در بازه‌هایی از زمان انجام می‌شود که هیجانات و گفتگو پیرامون موضوعی ایجاد شده و توسعه‌دهنده شت کوینی با همان موضوع را به بازار عرضه می‌کند. بعد از خرید توکن توسط کاربر، دارایی خریدار قربانی قفل شده و تنها توسعه‌دهنده‌ی هانی‌ پات قادر به آزادسازی و بازگردانی آن است./تجارت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *