به گزارش کیان آنلاین، حسین ابراهیمی _ مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان_ در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز ( چهارشنبه_ ۲۸ تیر) در بیمارستان شهید املاکی کومله برگزار شد، گفت: بیمارستان شهید املاکی کومله به صورت معجزه واری ساخته شده است و معجزه واقعی را عینا و عملا در این پروژه مشاهده کردیم و خدا را شاکر هستیم که بیمارستانی به این وسعت در شرق گیلان ساخته شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان با اشاره به اینکه بیمارستان شهید املاکی کومله زیباترین بیمارستان در کل کشور است ، افزود: تمام اتاق های این بیمارستان وی ای پی است اما امکانات هنوز به طور کامل محقق نشده و تا رسیدن به حد اکمل نیازمند همت همه است.
وی مهم ترین چالش در ناحیه درمانی شرق گیلان را کمبود پزشک دانست و تصریح کرد: حتی بعضا در بعضی از بیمارستان های دولتی پزشک عمومی هم ندارند و دست کمک اصحاب رسانه در پیشرفت مجموعه درمان استان موثر است.
ابراهیمی با بیان اینکه مجموعه درمان تامین اجتماعی گیلان به بیش از یک میلیون و ۳۵۰ خدمات مستقیم ارایه می کند، خاطرنشان کرد: این آمار رسمی است اما مجموعه خدمت گیرندگان بیشتر از این تعداد است و ۱۳ درمانگاه و دو بیمارستان در استان به ارائه خدمات مشغول است و بیمارستان شهید املاکی کومله نیز ۶۴ تختخوابی و جنرال و آماده خدمات رسانی است.
وی ادامه داد: دستگاه اندوسکوپی و کولونوسکوپی در برنامه بیمارستان شهید املاکی قرار دارد و از آنجایی که پزشک فوق گوارش نداریم فعلا در اولویت تهیه نبوده است و از مجموعه همکاران پزشک در شرق گیلان تقاضای کمک داریم که از این فضا و فرصت استفاده کنند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه بیمارستان حضرت رسول اکرم، در سال گذشته افزایش ضریب اشغال تخت حدود ۲۵ درصد داشته است، اذعان کرد: اولویت امسال ما افزایش خدمات دهی و خدمات رسانی در بیمارستان حضرت رسول است که اینکار در دو مرحله انجام می شود و باید نیروی انسانی تکمیل و دیگری نوع نگاه به بیمارستان حضرت رسول است تا متخصصان بیشتری جذب شوند.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان ادامه داد: اولویت اول ما چارت تشکیلاتی و نوع خدمات دهی بیمارستان حضرت رسول از ۲۰۰ تخت به بالای ۲۵۶ تخت ارتقا یابد.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه بیمارستان حضرت رسول بعد از ۳۲ سال از خریداری زمین و بیش از دو دهه از ساخت سند نداشت، گفت: پس از سال ها تلاش سند تک برگی بیمارستان در بهار امسال دریافت شد و پیش از این به علت نبود سند هیچگونه توسعه فیزیکی در محوطه بیمارستان مقدور نبوده است.
ابراهیمی با اشاره به مشکل نقدینگی در کشور و اینکه هیئت مدیره و هیئت امنا سازمان مصوب کردند امسال پروژه هایی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند ادامه حیات داده شوند، گفت: خوشبختانه استان گیلان مستثنی از این قضیه شده و پروژههای شروعی ادامه پیدا خواهند کرد.
وی با اشاره به کلنگ زنی پروژه درمانگاهی و بزرگ ترین درمانگاه سطح کشور و هتلینگ بیمارستان حضرت رسول و ….، تصریح کرد: تمام ساختمانهای بیش از یک طبقه به آسانسور و تمام درمانگاه ها نیز به دیزل ژنراتور مجهز شدند.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه یک سوم از خدمات ما در مراکز ملکی است و دو سوم در مراکز غیر ملکی به صورت خرید خدمت است، اظهار کرد: در تاریخ تامین اجتماعی من به یاد ندارم تسویه بدهی با داروخانه به این شکل باشد و الان به نقطه ای صفر به صفر رسیدیم پول داروخانه ها تا پایان اردیبهشت تسویه شده است و این اتفاق بی نظیری است.
وی با بیان اینکه امسال تقریبا هزار و ۶۰۰ دارو تحت پوشش بیمه قرار دارد و دارو حجم زیادی از نقدینگی خانواده ها را می برد، اذعان کرد: امسال پوشش بیمه ای بیشتری روی داروها اجرا و پرداخت به داروخانه ها به روزتر می شود.
ابراهیمی ادامه داد: از بدو تاسیس سازمان درمان تامین اجتماعی تا اول سال ۱۴۰۱، ۴۰۰ داروخانه طرف قرارداد بوده اما از اول ۱۴۰۱ تا اول ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ داروخانه به این مجموعه اضافه شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان، مشکل نسل و جمعیت را از جمله مشکلات عنوان و خاطرنشان کرد: سال گذشته با بیمارستان پارس طرف قرارداد شدیم و تلاش می کنیم کمتر از یک ماه دیگر با موسسه مهر قرارداد امضا شود و این خبر خوبی در حوزه درمان نازایی است.
ابراهیمی از لغو قرارداد با دو داروخانه شبانه روزی در یکی از شهرستان های گیلان به دلیل داشتن داروی تاریخ گذشته و قیمت زیاد داروها خبر داد.
وی با بیان اینکه تعرفه و دریافتی همکاران پزشک به قدری بوده که کهمیل و رغبت آنان نسبت به سازمان کم شده بود، گفت: میزان تعرفه و دریافتی ها اصلاح و از اول ۱۴۰۲ اعمال می شود و دیگر حتی یک مورد زیر میزی از همکاران تامین اجتماعی نباید دیده شود و به شدت با این مورد برخورد می شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه بعد از یک سال و نیم تلاش، دستگاه سی ارم به گیلان وارد می شود، گفت: نمونه این دستگاه در کل کشور وجود ندارد و امیدواریم درمان متفاوتی در استان دیده شود ومجموعه مدیریت درمان استان ایثارگر و فداکار هستند و به شدت تلاش می کنند خدمات بهینه ای را ارائه کنند.