کیان آنلاین – اسرار امروز( ریحانه خوشحال ) نوشت: حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: گران شدن دلار، خودرو، پنیر، مسکن، بلیت هواپیما، دارو ، مرغ ، گوشت ، شیر و برنج ، چه ربطی به دولت رئیسی دارد؟
وی گفت: قیمتها را مافیای گوش خوابانیده از طریق شاخکهای پنهان و آشکار خود که برخی از کانالهای تلگرامی و فلان سایت و فلان شبکه مجازی از جمله ی آنهاست، تعیین میکنند!!!
مخلص کلام اینکه روزنامه کیهان مسئولیت گرانیها در کشور را اصلا متوجه دولت نمی داند.
البته در این اظهار نظر مدیر مسئول کیهان باید گفت: گویا جناب شریعتمداری در این کشور زندگی نمی کنند که از احوالت بیمار کشور و مردم بی خبرند و یا از قوانین و شرح وظایف ریاست جمهوری بی اطلاع هستند.
بیشتر بخوانید:
سناریوهای اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ چه خواهد بود؟
اگر مهار این تورم و گرانی های لجام گسیخته در حوزه وظایف ریاست جمهوری نیست و تمام این مشکلات گردن مافیا است، پس نیازی به حضور سید ابراهیم رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری هم نیست چرا که اگر رئیس جمهوری توانایی مهار تورم و حل مشکلات مردم و جامعه را ندارد نیازی هم به حضور و جلوس ایشان در این جایگاه نیست چرا که ترجیح می دهیم ایشان این پست را ترک کرده تا حداقل مردم بدانند کشور رئیس جمهوری ندارد که اینگونه مافیا یکتازانه می تازند و کسی جلودارشان نیست
حال سوالی که اذهان را درگیر می کند اینست که آیا فقط ایران درگیر مافیا است یا کشورهای دیگر هم از حضور این مافیا در امان نیستند؟ اگر در کشورهای دیگر مافیا نیست و بساطشان جمع شده است پس چرا در ایران قابل کنترل نیست؟؟
و اگر در کشور های دیگر هم مافیا وجود دارد، پس چرا این مافیا تحت کنترل هستند و تورم دربسیاری از کشورها در این حد لجام گسیخته و بی درو پیکر نیست و اقلام مانند کشور ما هر روز قیمت جدیدی به خود نمی گیرند و روند افزایشی ندارند؟
البته این سوالاتی که در ذهن ایجاد می شود به این دلیل نیست که تورم درسایر کشورها صفر است و یا وجود ندارد، بلکه همه ما واقف هستیم که تورم در غالب کشورها وجود دارد، اما دولتها به گونه ای با بالا بردن حقوق و مزایای مردم ، مدیریت می کنند که کمر مردم زیر بار گرانیها خم نشود. نه اینکه مثل کشور ما در برخی اقلام و خدمات ،تورم بالای 100 درصد شود، اما حقوق مردم 20 درصد افزایش پیدا کند…
اینکه آیت الله رئیسی ، هم در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرند و هم از حقوق بیت المال آنهم نه در حد کارگر و کارمند بلکه در حد ریاست جمهوری دریافت نمایند وهم نتوانند تورم را مهار و مشکلات حال حاضر جامعه و مردم را حل نمایند ، درد تحمل گرانی ها را مضاعف تر می کند.
البته این اعتقاد در بین مردم وجود دارد که اگر قرار است حضور رئیس جمهور و اعضای هیئت دولتش نتواند مشکلات مردم ، جامعه و تورم را حل کند و حتی نتواند اسباب آسایش و رفاه مردم و نیازهای اولیه مردم را فراهم نمایند دیگر فرقی بین بودن یا نبودشان نیست و چه بسا نبودنشان با آن همه سازمانهای عریض و طویل که در مجموع حقوقهای نجومی را شکل می دهند، منفعت بیشتر را در بر می گیرد چرا که با حذف حقوقهای نجومی مسئولانی که دردی از مشکلات مردم را نمی توانند حل نمایند و با توزیع آن حقوقها ، در بین اقشار ضعیف جامعه و یا تزریق آن در بازار، قسمت اعظم مشکلات و تورم حل خواهد شد و مردم حداقل نفسی تازه می کنند و گلویی تر…
اگر کشور رئیس جمهور نداشت حداقل مردم می توانستند بگویند که کشور رئیس جمهوری ندارد و همه چیز به حال خود رها شده است و زورمان به مافیا نمی رسد، اما با جود رئیس جمهور و آن همه اعضای هیئت دولت انتظار می رود پاسخ قانع کننده تری برای این حجم از نابسامانی ها در مهار تورم داشته باشند.
حسین شریعتمداری به گونه ای در سرمقاله کیهان نوشته است: قیمت یک بسته پنیر۵۰ هزار تومان است! … ولی دیروز ۴۰ هزار تومان بود! که انگار این تورم را مردم ایجاد کرده اند و مافیا را به کشور وارد نموده اند.
تورم در ایران نه سالی یکبار، بلکه برخی از اقلام هر چند ماه یکبار افزایش قیمت پیدا میکند!! مگر چه حادثه بزرگی و تعیین کننده ای در کشور ما رخ داده است (مثلا جنگ شده ) که. شیر، برنج، قند و شکر، حبوبات، مرغ، گوشت قرمز، ماهی، کرایه تاکسی، بلیت هواپیما، بلیت قطار و اتوبوس، دارو، هزینه درمان و گران شدن و کمیاب بودن حتی شیر خشک… چندین بار در سال و ماه رخ می دهد؟؟
سالهای دور قبل از اینکه گرانی ها تا این اندازه بسیاری از مردم دهک های پایین را در آرزوی ابتدایی ترین نیاز های اساسی شان بگذارد تورم سالی یکبار اتفاق می افتاد آنهم در آستانه آغاز سال نو که همان هم برای مردم قابل پذیرش نبود و با آمدن سال جدید همیشه غمی در دل داشتند که امسال هم تورم بالا می رود، اما اکنون بجایی رسیده است ،مردم که شب می خوابند صبح را با دلهره چشم می گشایند چرا که نگرانند امروز هم چند اقلام اساسی گران شده باشد و امروز هم نتوانند حتی از پس خوراک خود برآیند. حال وضعیت مسکن و اجاره و… بماند.
وقتی آمارهای صدا و سیما اعلام می کند بسیاری از مردم ایران سالی 700 گرم گوشت می توانند مصرف کنند چگونه می شود بر این درد نمرد و شبانگاه آسوده خوابید؟؟ ساااالی 700 گرم یعنی ماهی 58 گرم گوشت قرمز!!!!!!
آیا این حجم گوشت قرمز نیاز یک جوان و یک کودک در حال رشد، یک مادر باردار و یا اصلا نیاز یک انسان برای سالم ماندن را تامین می کند؟؟؟؟
کاش حال که مرهم نمی توانیم باشیم زخم بر دل مردم هم نباشیم…
چرا وقتی که در کشور مسئولانی در سمت های مختلف گمارده می شوند تا با تخصص و درایت خود برای مشکلات موجود راه حلی رو به جلو ارائه دهند از مسئولان جمله دعا کنید را می شنویم؟!! که دعا کنید تورم پایین بیاید… دعا کنید باران بیاید … دعا کنید ارزانی شود … دعا کنید مافیا کنترل شود… دعا کنید اختلاس نشود…دعا کنید دزد را بگیریم …دعا کنید اموال اختلاس شده از کشور و مردم و بیت المال بالاخره به کشور بازگردانده شود…!!!!!
اگر قرار است بجای تخصص بنشینیم و با دعا بر مشکلات کشور فائق آییم، پس بهتر است رئیس جمهور و هیئت دولتش باهم استعفا دهند تا حداقل این حقوقها بجای رفتن در جیب آنان در بین مردم تقسیم شود یا به بازار تزریق شود آنگاه همه باهم با فراغ خاطر بنشینیم و دعا کنیم .حداقل می دانیم رئیس جمهور و دولتش هم مثل بقیه مردم، کارمندان و کارگران کشور حقوق می گیرند و دلخوشیم که همه در یک شرایط مساوی در حال تحمل مشکلات و فقر اقتصادی هستیم و مسئولان نیز سالی 700 گرم گوشت مصرف می کنند و فرزندان آنها هم با پول پدر در خارج از کشور در رفاه و خوشگذرانی نیستند و همانند جوانان ما ،بیکار و قدرت تامین مخارج ازدواج را ندارند و حتی به دلیل نداشتن بنیه مالی و ترس از نبود شیرخشک و ترس از آینده فرزندان خود، مانند جوانان ما جرات فرزند آوری را نیز ندارند.
آیا کشور های موفق دیگر هم با دعا مشکلاتشان را حل می کنند یا فقط ما باید دعا کنیم؟؟
دعا خوب است و ارتباط خالصانه با یگانه خالق هستی است، اما آیا اداره کشور و اقتصاد بیمارش با دعا کارساز می شود ؟؟!!!
مثل این میماند که به دانشجو یا دانش آموز بگوییم نیاز به درس خواندن تا پاسی از شب نیست بنشین و دعا کن قبول می شوی یا به خلبان هواپیما بگوییم شما به استراحت با خانواده خود بپرداز ما دعا می کنیم هواپیما به سلامت به مقصد برسد….!!!
آیا اینگونه واقعا به نتیجه می رسند؟
اگر اداره این کشور در طول 4 دهه ی اخیر ناموفق بود چرا از الگوهای اقتصادی کشورهای موفق دنیا استفاده نمی کنیم
تا در دولتی که با ذایقه سیاسی برخی جور نیست (مثل دولت روحانی ) گرانی ها ، کمبود ها ، تورم و معضلات اقتصادی را گردن دولت بیندازند وبه دولت رئیسی که رسید معضلات را گردن مافیا و مردم بیندازند.
آیا فکر نمی کنید متدهای اقتصادی که دنبال می کنید اشکال دارد؟؟ چرا کتابهای اقتصادی که در دانشگاههای ما به نام اقتصاد اسلامی در حال تدریس است طی این سالها به داد اقتصاد بیمار کشور ما نرسیده است؟
حال که بعد سالها در اداره اقتصاد کشور موفق نبوده اید چرا اینبار برای نجات اقتصاد کشور از متدها و روشهای اقتصادی کشورهای موفق دنیا که امتحانشان را خوب پس داده اند و موفق بوده اند استفاده نمی کنید ؟؟!!
آقایان مسئول برای یکبار هم شده این روش را امتحان کنید یقینا روش آزمون شده جواب میدهد و مردم از این همه فشار روانی و اقتصادی نجات پیدا می کنند.
به امید آن روز.
بارالها بر صبرمان بیفزاااا